Betaling

Hos Emmys har du følgende betalingsmuligheder: Dankort, bankoverførsel samt betaling med gavekort.

Dankort

Vi hæver først beløbet på din konto, når varen er afsendt fra Emmys. Der kan ikke trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Kontrolkoden på dit dankort

Kontrolkoden er de sidste tre cifre, som står sidst i underskriftsfeltet på bagsiden af dit dankort eller kreditkort.

Bankoverførsel

Ved bankoverførsel bedes du overføre beløbet til Sparekassen Fyn Reg.nr.: 0828 Kontonr.: 0002846705. Husk at angive ordrenummer i tekstlinien. Normalt vil der gå et døgn, inden betalingen registreres. Når betalingen er registreret, afsender vi varen. Vær opmærksom på, at vi kan reservere et køb i 8 dage. Har vi ikke modtaget betaling inden for 8 dage efter bestilling, annulleres denne.

Betaling med gavekort

Ved betaling med gavekort skal du skrive den på gavekortet anførte gavekortkode i feltet »Gavekortkode«.

Vi refunderer ikke overskydende beløb ved køb med gavekortet, men eventuelt restbeløb gemmes i systemet og kan anvendes i op til fem år fra udstedelsesdatoen. Hvis du har købt for mere end gavekortets værdi, har du mulighed for at betale resten via bankoverførsel eller Dankort. Oplysninger om overførslen fremkommer, når du går til bekræftelse af ordren, og fremsendes desuden til din mailadresse når ordren gennemføres.

Sikkerhed ved betaling på internettet

Betalingssystemet i vores internetbutik er sikret med en såkaldt SSL løsning, et system, hvor Dankort-informationer krypteres. Derved kan ingen – med undtagelse af PBS – skaffe oplysninger om dit kort. Endvidere sikrer SSL-systemet, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Når man betaler med Dankort via Internettet, har man mulighed for at afvise en betaling, når man modtager sin betalingsoversigt. Der er ingen selvrisiko i tilfælde af, at et kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL i sit betalingssystem.

På www.betaling.dk kan du finde flere oplysninger om betaling over Internettet.

Til toppen

Designed by Arakne.dk • Hosted by WebHotel24.se