Levering

Vi afsender bestilte varer efter, at vi har modtaget indbetaling, som foretages enten via bankoverførsel, med Dankort eller Visa/dankort eller ved indløsning af gavekort.

Leveringstid

Den normale leveringstid vil være på 3–4 hverdage afhængig af betalingsformen. For møbler: påregn en leveringstid på ca. 14 hverdage. Hvis du vælger at betale ved bankoverførsel, er ekspeditionstiden ofte et døgn længere end ved betaling med dankort under forudsætning af, at du har foretaget bankoverførslen samme dag som bestillingen.

Hvis der er midlertidige ændringer i den normale leveringstid, annonceres dette i Om Emmys.

Forsendelse

Til levering tillægger vi et forsendelsesgebyr på 49 kr. Dette gebyr dækker porto, ekspedition og emballage. Bestiller du for mere end 600 kr. er der intet forsendelsesgebyr for pakker i Danmark. Hovedparten af forsendelserne sendes med Post Danmark. Som pakke, gør det muligt at spore pakken via Post Danmarks service »Track & Trace«.

Såfremt du kun bestiller et gavekort, er forsendelsesomkostningerne 10 kr., som dækker porto og ekspedition.

Flexlevering

Vi tilbyder Flexlevering, hvilket betyder at du i kommentarfeltet kan anføre, hvis pakken må stilles et bestemt sted fx. carport, udhus, under trappe eller lign. hvis der ikke er nogen hjemme på afleveringstidspunktet. Du skal være opmærksom på, at du frasiger dig din ret til erstatning i tilfælde af at pakken bortkommer. Hverken Post Danmark eller Emmys kan altså gøres erstatningsansvarlige.

Ikke afhentet pakke

Hvis en bestilt pakke ikke kan afleveres, modtager du en postanmeldelse med besked om, hvor pakken kan afhentes. Såfremt du ikke afhenter pakken indenfor den anførte frist, sendes den retur til os. Vi forbeholder os ret til at fratrække 40 kr. i forsendelsesomkostninger, inden vi krediterer dig ordrens pålydende.

Udland

Sverige, Finland eller Tyskland
Bor du i Sverige, Finland eller Tyskland og ønsker at bestille varer, skal du blot afgive din bestilling på en mail til info@emmys.dk med angivelse af varenummer og antal. Forsendelsesomkostningerne afhænger af vægt på pakken.

Der skal ikke betales yderligere moms eller toldgebyrer i dit eget land.

Norge
Bor du i Norge og ønsker at bestille varer, skal du blot afgive din bestilling på en mail til info@emmys.dk med angivelse af varenummer og antal. Forsendelsesomkostningerne afhænger af vægt på pakken.

Da Norge ikke er et EU-land, skal du ikke betale den danske moms på 25%. Du skal derimod betale momssatsen i Norge. I nogle tilfælde vil du også blive opkrævet told og måske et toldbehandlingsgebyr. Emmys kan ikke gøres ansvarlig for ekstra udgifter i form af told og andre afgifter ved forsendelser til Norge.

Umiddelbart efter at vi har modtaget din mail med din bestilling, sender vi dig en mail med vedhæftet faktura med det beløb uden moms og med fragtomkostninger, som du skal betale.

Øvrigt udland, herunder Grønland og Færøerne
Hvis du ønsker at bestille varer til det øvrige udland, herunder Grønland og Færøerne, bedes du ringe eller sende en mail til info@emmys.dk og få oplysninger om portoen m.v.

Til toppen

Designed by Arakne.dk • Hosted by WebHotel24.se