Om Emmys – brugskunst og boligindretning

Vi byder dig velkommen i vores hyggelige netbutik, hvor vi har online salg af brugskunst, boligindretning og livsstil. Vi sværmer for den skønne franske landstil, den romantiske vintage, den sjove retro-stil, den lyse og skandinaviske sommerhusstil og endelig den lækre rå factory vintage.

Vores leverandører er mange; vi fører blandt mange andre Jeanne d’Arc Living, Chic Antique, Dansk Smykkekunst, Bloomingville, Krasilnikoff, og Little’s kaffe. Vi går efter høj kvalitet, og vi er altid på udkig efter nye og spændende inspirationskilder.

Kvaliteten er i højsædet, og derfor går vi udelukkende efter de lækre varer og gode leverandører, og kombineret med god service vil vi skabe en god oplevelse for vores kunder.

En af fordelene ved at handle på Emmys netbutik fremfor mange andre netbutikker er vores gode gaveservice, hvor vi gerne pakker dine indkøb ind som gave, gratis vel at mærke. Du kan også få skrevet et lykønskningskort og få sendt pakken direkte til modtageren. Dertil kommer, at vi har nogle af markedets billigste fragtomkostninger.

Emmys.dk blev startet i 2006 af Janni Næser Holst og ejes i dag af Vivi Kidde Knudsen.

Mange venlige hilsner
Emmys.dk

Til toppen

Designed by Arakne.dk • Hosted by WebHotel24.se